Nopeuskoripallo

394 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 296
4 - 7 236

Vuokratuotteen kuvaus:

Tadaa – koripallopeli, jossa lyhyet pärjäävät yhtä hyvin kuin pitkätkin. Tässä on muuten tosi siistit valo- ja äänitehosteet sekä liikkuva kori. Pelissä käytetään viittä hieman pienempää, eli ”kolmoskoon” palloa. 
Idea on siinä, että palloja kuuluu heitellä / viskoa / huitaista menemään niin nopeasti kuin pystyy. Pallot tulee heittää pelin edessä olevan viivan takaa, joka on merkattuna teipillä lattiaan. Yllättävän vaikeaa ja koukuttavaa, vaikka kori näyttääkin suurelta. Pisteet nollaantuvat ja pallot vierivät alas, kun painat start -nappia. Peli alkaa aina helpoimmasta tasosta, jossa kori on keskellä ja pysyy paikoillaan. Pääset seuraavalle tasolle, jos heität 20 sekunnissa riittävän määrän pisteitä. Mitä pitemmälle pääset, sitä nopeammin ja satunnaisemmin kori alkaa liikkumaan! Ajan loputtua pallot lukittuvat laitteen keskiosaan, kunnes seuraava peli aloitetaan. Tasot ja tarvittavat pistemäärät: taso kaksi: 40 pistettä, taso kolme: 90 pistettä ja taso neljä: 152 pistettä.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen vuoksi Nopeuskoripalloa voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
91 cm 212 cm 165 cm (+ teippi jonka takaa heitetään 40 cm päähän) 230V 2A 210 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
91 cm 118 cm 212 cm 96 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top