Skee Ball vierityspeli

429 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 322
4 - 7 257

Vuokratuotteen kuvaus:

Nykyaikainen versio klassisesta arcadepelistä. 
Peli alkaa vihreästä napista. Peliin kuuluu seitsemän palloa. Pallot vieritetään rataa pitkin hyppyrille, josta ne pomppivat koloihin. Koloista saa 0-1000 pistettä, osumasta riippuen. Keskiheitot ovat suhteellisen turvallisia. 1000 pisteen tavoitteleminen on aina yhtä hasardia – se joko osuu, tai menee ohi (tonnista ohi = melkein aina 0 tai 100 pistettä). Viihdyttävää!
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Skee Ball vierityspeliä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
 72 cm  191 cm 301 cm 230V 1A 200 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
72 cm 174 cm 157 cm 120 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top