Flipperi kaikille kuljetusreiteille – myös portaat; Whoa Nellie!

329 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 247
4 - 7 197

Vuokratuotteen kuvaus:

Vuonna 1957 valmistettiin flipperi nimeltään ”Continental Café”, jonka pohjalta Whoa Nellie! on suunniteltu. Ainoa flipperi, joka kulkee kätevästi myös minikokoisessa hississä tai porraskannolla, sillä ylätaulu on irrotettavissa rungosta kokonaan.

Tämä on yksi markkinoiden uusimpia pelejä, mutta kaikki 50-luvun vivahteet on otettu tarkalleen huomioon, aina ulkoasusta ja pelituntumasta petsattuun puukabinettiin sekä pistekellojen ääniin asti. Tässä on juuri se ”vanhan kunnon” flipperin tuntuma. Toista se oli ennen vanhaan!

Jopa neljä pelaajaa voi pelata kerralla, jolloin pallot pelataan vuorotellen. Jokaisen pelaajan pisteet näkyvät näytöllä erikseen. Vuorossa olevan pelaajan pisteet näkyvät lisäksi pelin ”mekaanisella näytöllä”, eli takataulun numerokiekoilla. Whoa!

Suosimme toimivia automaatteja. Flipperi toimitetaan puhdistettuna (myös lasin alta) ja teknisesti toimivana.

 

Tekniset tiedot: katso tästä minimivaatimukset kuljetusreittiä, kuten hissejä ja ovia varten. Hankalan käsiteltävyyden takia flippereitä voi lähtökohtaisesti vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
75 cm 190 cm 146 cm 230V 2A 96 kg

Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
44 cm 160 cm 72 cm 68 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top