Brändätty onnenpyörä mainospaikalla ja teippauksella

299 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 224
4 - 7 179

Vuokratuotteen kuvaus:

Onn-nen-pyörä! Eli arvontamasiinojen klassikko. Tässä tapauksessa se on myös suurta näkyvyyttä sopuhintaan.
Onnenpyörähän on kestohitti – oiva ja näyttävä valinta messuosaston vetonaulaksi. Onnenpyörässä on kahdeksan voittosektoria ja pyöreä keskikohta. Vuokrahinta sisältää teippauksen keskikohdan sekä jokaisen sektorin päälle. Keskikohdan halkaisija on n. 60 cm. Keskikohta pysyy paikallaan, kun onnenpyörää pyörittää – tyylikästä, eikö vain? Oma tarratuotantomme takaa luotettavan toimituksen ja siistin asennuksen!
Helppo kuljettaa kokoon taitettuna mukana tulevassa kuljetuslaatikossa, joka mahtuu useimpiin henkilöautoihin.
 
Psst! Meillä on seitsemän identtistä onnenpyörää!
 
Tarrasarjojen aineiston tekoon on kaksi vaihtoehtoa:
1) Painovalmiista aineistosta (suosituin vaihtoehto):

  • Lähetämme teille valmiit tyhjät aineistopohjat (vektoroitu PDF), jonka saa muokattua näppärästi esim. photoshopilla, illustratorilla tai indesignilla.
  • Käytännössä muokkauksen tekee siis joko teidän graafikko, tai teidän mainostoimiston graafikko.
  • Valmiin aineiston voi sitten lähettää meille -> siitä eteenpäin kaikki sisältyy tarrasarjan hintaan, eli printti, viimeistely ja asennus / poisto.

2) Toiveiden mukaan tehtynä:

  • Graafinen suunnittelu lisäksi (hinta 79e +alv. ensimmäiseltä tunnilta ja 39,50e +alv. per seuraavat alkavat 30 min. jaksot). Muutokset vedoksiin tai aikaisemmin tehtyihin aineistoihin menee suoraan alemmalla 39,50e +alv. per alkava 30 min. -hinnalla.
  • Voitte lähettää esim. logon ja toiveita, joiden pohjalta aineisto suunnitellaan. Logot ym. mielellään vektoroituina, jos löytyy.
  • Yksinkertaiset työt (esim. taustaväri, valmiin logon sijoittelu ja tekstin sijoittelu), saa tehtyä usein 1h veloituksella.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
100 cm 190 cm 90 cm 25 kg


Mitat kuljetusreittiä varten (kuljetuslaatikon koko):
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
20 cm 98 cm 107 cm 12 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top