Pujottelupeli 2.0

151 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 113
4 - 7 91

Vuokratuotteen kuvaus:

Mainio aktiviteetti Dagen efterniin! Parhaiten tämä sopii hauskaksi peliksi / vetonaulaksi messuosastolle, tai nopeaksi peliksi usealla pelirastilla varustettuun tapahtumaan.
Pujottelupeli 2.0 eroaa old-school -versiosta siten, että vanhassa toiminta on pelkkä ”kuuluu piippaus kun osut tankoon”. Eli koko hommahan on silloin ihan C-luokkaa. Tässä uudessa versiossa sekuntikello lähtee käyntiin, kun kosketat tangolla radan alussa olevaa lähtökohtaa. Jokaisesta hipaisusta putkeen tulee sen jälkeen 10 sakkosekuntia. Se on aika brutaalia. Eli ei kannata osua. Kello pysähtyy, kun olet pujotellut tiesi loppuun asti.
Kuvat ovat vanhasta versiosta – uusi on muuten sama, mutta keskellä laitetta on n. 15 x 25 cm. kokoinen pömpeli, jossa on käynnistysnappi, aikanäyttö ym. tekniikka.
 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi sopivan kokoisella henkilöautolla tai Matkahuollon kautta (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
120 cm 121 cm 44 cm ei (paristot, varaparistot myös mukana) 20 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
44 cm  71 cm 120 cm 12 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top