Pujottelupeli 2.0

131 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) € per vrk.
 298
 379
 466

Vuokratuotteen kuvaus:

Mainio aktiviteetti lauantaiaamuksi! Parhaiten tämä sopii tosin hauskaksi peliksi / vetonaulaksi messuosastolle. Tai nopeaksi peliksi sellaiseen tapahtumaan, jossa on useita pelirasteja.
Pujottelupeli 2.0 eroaa old-school -versiosta siten, että vanhassa toiminta on vain ”kuuluu piippaus kun osut tankoon”. Tässä uudessa versiossa kello lähtee käyntiin, kun kosketat radan alussa olevaa lähtökohtaa. Jokaisesta hipaisusta tulee 5 sakkosekuntia. Kello pysähtyy radan toisessa päässä.
Kuvat ovat vanhasta versiosta – uusi on muuten täysin sama, paitsi että keskellä laitetta on n. 10 x 20 cm. kokoinen pömpeli. Sen sisällä on aikanäyttö ym. siihen liittyvä tekniikka. Varaparistot myös mukana.
 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi sopivan kokoisella henkilöautolla tai Matkahuollon kautta (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
120 cm 121 cm 44 cm ei (paristot) 20 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
44 cm  71 cm 120 cm 12 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top