Neuron Race nopeus- ja reaktiopeli (#1)

292 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 219
4 - 7 175

Vuokratuotteen kuvaus:

Uusi, ennennäkemätön ja nopea peli kahdelle tai yhdelle. Pelin kulmissa, reunoissa ja napeissa on näyttävät moniväriset valotehosteet.
Perusideana on 20 sekuntia kestävän pelin aikana kerätä pisteitä painamalla omalla puolella syttyviä valoja. Järjestyksellä ei ole väliä, nopeus ratkaisee. Valot palavat noin sekunnin ja oikeasta painalluksesta saa yhden pisteen. Väärästä tai myöhästyneestä painalluksesta menettää yhden pisteen.
  • Pisteet näkyvät tasossa olevilta näytöiltä.
  • Hyvät musiikkitehosteet! Äänenvoimakkuus säädetään halutulle tasolle toimituksen yhteydessä.
  • Peliin voi toimituksen yhteydessä valita yhden kahdesta pelimuodosta: nopeuspelin tai reaktiopelin.
    • Nopeustesti: Viisi valoa voi syttyä kerrallaan. Reaktioajalla ei ole niin suurta merkitystä, se joka nopeiten kuittaa palavat valot voittaa.
    • Reaktiotesti: Yksi valo syttyy kerrallaan. Se joka reagoi nopeiten ehtii kuitata enemmän valoja pelin aikana. Tässä pelimuodossa pelaajien välinen erotus jää usein vain parin pisteen päähän toisesta.
    • Neuron Race nopeuspeli / reaktiopeli toimitetaan oletusarvoisesti ”Nopeustesti” -asetuksella. Mainitse tilauksen yhteydessä erikseen, jos haluat laitteen ”Reaktiotesti” -asetuksella.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Neuron Racea voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
127 cm + pelaajat 85 cm 78 cm 230V 0,5A 73 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
45 cm 145 cm 85 cm 73 kg / 1 osa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top