Chaos Neuron Race -nopeuspeli (neljä pelaajaa)

333 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 250
4 - 7 200

Vuokratuotteen kuvaus:

Uusi, ennennäkemätön ja nopea nopeustestipeli neljälle tai kahdelle. Jokaisella pelaajalla on oma värinsä (vihreä, sininen, keltainen tai punainen). Pöytätaso on täynnä nappeja, joihin voi syttyä mikä tahansa näistä väreistä – tästä syntyy siis aikamoinen kaaos, kun kaikki etsivät / painavat omaa väriään sieltä sun täältä.
Peli kestää 60 sekuntia tai siihen asti kunnes ensimmäinen saa 100 pistettä. Yhdestä painalluksesta saa yhden pisteen. Väärän napin painalluksesta ei tule miinuspisteitä, ellei pisteen menemistä kaverille lasketa miinuspisteeksi. :)
Pisteet näkyvät tasossa olevilta näytöiltä. Hyvät musiikkitehosteet! Äänenvoimakkuus säädettävissä.
 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
92 cm + pelaajat 85 cm 92 cm + pelaajat 230V 0,5A 57 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
30 cm 113 cm 99 cm 57 kg / 1 osaa (taittuvat jalat)

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top