Popcornbuffet (iso kiertoilmavitriini sis. 80 x 1,5L popcornia)

349 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 262
4 - 7 209

Vuokratuotteen kuvaus:

Kuuma kiertoilma säilyttää popcornit täydellisinä ja maukkaina. Tähän isoon popcornvitriiniin mahtuu jopa 84 kpl. kuvissa näkyviä 1,5 litran popcornlaatikoita. Paukkumaissi on muuten maailman syödyin poksahteleva vihannes, joten menekkiin kannattaa varautua. Vuokrahintaan sisältyy myös kuvissa näkyvä puinen jalusta / laatikko ja 120 litraa erittäin maukasta valmispopcornia sekä 80 popcornrasiaa. Rasioiden täyttäminen ei hygieniasyistä kuulu kuljetuspalveluun.
Vitriiniosan paino on 105 kg. Vitriiniin voi myös tilata näyttävän brändäyksen, jonka löydät omana tuotteenaan tuotekuvauksen alapuolelta.
Valmispopcorn on täydellinen valinta tilanteeseen, jossa poppareita tarvitaan nopeasti ja paljon, tai tilanteeseen, jossa tavanomaista popcornkonetta ei muista syistä voi, saa, tai ehdi käyttää popcornin valmistamiseen. Myymämme valmispopcorn on maukasta ”leffapopparia”.
Vitriinin etu- ja takaosassa on liukuovet. Ohjauspaneelissa on kytkimet valaistukselle ja lämmitykselle. Vitriinissä on kaksi sisävaloa, yksi etuvalo sekä kaksi kiertoilmapuhallinta, joissa on termostaattiohjatut lämpövastukset. Sisälämpötila pysyy noin 60 asteessa. Laite toimitetaan alkoholilla desinfioituna ja suojamuoviin pakattuna.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Popcornvitriinin voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
92 cm 175 cm 82 cm 230V 7,5A 135 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
82 cm 114 cm 92 cm 105 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top