Megatwister

199 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 149
4 - 7 119

Vuokratuotteen kuvaus:

Notkeudesta olisi tässä lajissa hyötyä! Me viihdepeleillä ollaan varmaan liian nörttejä, sillä testipelit jäävät yleensä lyhyiksi.
Mukana on jättikokoinen (5×5 -metrinen) paksusta PVC:stä valmistettu Twister -matto sekä kunnon kokometallinen onnenpyörä, joka toimii twisterkiekkona. Onnenpyörä näyttää mille värille käsi / jalka kulloinkin kuuluu laittaa. Yhdellä pallerolla saa olla vain yhden pelaajan käsi tai jalka – nopeus ratkaisee! Pelaaja tippuu pelistä, jos kyynärpää tai polvi osuu mattoon. Onnenpyörä toimitetaan kuljetuscasessa ja matto puolestaan kangaspussissa.
Tämä peli soveltuu jättikokonsa takia parhaiten aikuisille ja nuorisolle. Lapsille pallojen väliset etäisyydet ovat liian pitkiä.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi sopivan kokoisella henkilöautolla tai Matkahuollon kautta rahtina (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Matto Korkeus Suositeltu pelialue Sähköntarve Kokonaispaino
500 x 500 cm 600 x 600 cm 30 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 50 cm 40 cm 20 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top