Gladiaattori

254 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 191
4 - 7 152

Vuokratuotteen kuvaus:

Koordinaatio ja tasapaino on tässä lajissa tärkeää – tavoitteesi on tiputtaa vihulainen pois pallilta. Gladiaattorit -peli soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin. 
  • Gladiaattoripatja on pehmeä.
  • Pötköt on täytetty vaahtomuovilla.
  • Mäiskintää turvallisessa muodossa!
Kysy myös lisätuotteena löytyvää puhaltimen äänenvaimennuslaatikkoa, jos vuokraat gladiaattoripatjan sisätiloihin. Gladiaattoripatjaan liitetään puhallin, jonka tulee olla päällä koko käytön ajan. Äänenvaimennuslaatikko vaimentaa puhaltimen huminan mieluisalle tasolle.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
500 cm 105 cm 500 cm 230V 7,5A 100 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
80 cm 140 cm 80 cm 75 kg / 6 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top