SEGA Showdown -ajosimulaattori (1 kpl.)

404 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 303
4 - 7 242

Vuokratuotteen kuvaus:

SEGA:n Showdown on nappivalinta, jos etsit modernia ajopeliä huippulaatuisella ajotuntumalla ja isolla, tarkalla näytöllä. Ihan kuningasvalinta kaikille yleisöille, jotka arvostavat arcade -pelejä. Sopii hyvin myös messuosaston vetonaulaksi (valaistut yläosat voi brändätä!). 
Pelin kesto on muutaman minuutin. Pelaaja valitsee pelin alussa haluamansa pelimuodon – vaihtoehtoina on esimerkiksi tavallista rata-ajoa tai eri versioita romurallista. Meidän mielestä kaikista hauskin näistä on nimeltään ”Demolition” – siinä ajetaan romurallia korkealla olevalla kentällä. Demolitionissa pisteitä saa joko toisen romuttamisesta tai siitä, kun saat toisen työnnettyä reunalta alas. Ihan hulvattoman koukuttavaa!
  • Voi pelata yksinpelinä. Jos haluat kaksinpelin, katso tämän linkin tuote.
  • Loistava grafiikka ja iso näyttö.
  • Kunnon ratti Boost -napeilla ja force feedbackilla.
  • Kulkee osissa – katso kuvagalleria.
  • Hyvä kisalaite! Kerätyt pisteet näkyvät aina pelin lopussa.
Tässä ei ole sitä monesta ajopelistä tuttua ominaisuutta, jolla häviöllä oleva pelaaja saisi enemmän vauhtia. No mercy, paras voittakoon! 
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia SEGA Showdown ajosimulaattoria / rallisimulaattoria voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa :
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
123 cm 217 cm 172 cm 230V 1,5A 220 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
85 cm 192 cm 122 cm 120 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top