Ajopeli ”Spede -tyyppinen”

335 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 251
4 - 7 201

Vuokratuotteen kuvaus:

Tässä ylhäältä kuvatussa ajopelissä on aitoa kasari-ysärivaihteen nostalgiaa. Tunnelmaan kuuluu tämän aikakauden ajopelien tutut ominaisuudet, kuten ”rattia voi pyörittää loputtomasti”, ”kaasupolkimella on vain kaksi asentoa = täysillä tai ei mitään” ja ”seinään törmätessä vauhti katoaa ja rattia pitää pyörittää vimmatusti”. Päräyttävää. Hauska peli, jota voi pelata yksin tai kahdestaan!
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä ajopeliä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
87 cm 179 cm 89 cm 230V 1,5A 152 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
87 cm 179 cm 89 cm 152 kg / 1 osa

Saatat myös pitää...

Go to Top