Ajopeli Chase HQ2

384 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 288
4 - 7 230

Vuokratuotteen kuvaus:

Chase HQ2 on yhden pelattava ajopeli, jossa poliisiautolla pitää pysäyttää rosvot.
Taiton valmistama Chase HQ 2 on uudempi versio ysärin arcadelegenda Chase HQ:sta. Idea on kuitenkin sama, eli ajat poliisiautoa ja tehtäväsi on pysäyttää rosvoja, rosvo kerrallaan, törmäilemällä hänen pakenevaan autoon (kunnes se alkaa savuttaa, syttyy palamaan ja lopulta pamahtaa) – perus setti. Matkan varrella voit myös kerätä boosteja!
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Taito ChaseHQ2 -ajopeliä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
83 cm 223 cm 173 cm 230V 1,5A 249 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
83 cm 193 cm 93 cm 202 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top