Arcade videopeli (#1)

301 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 226
4 - 7 181

Vuokratuotteen kuvaus:

Loistava kokoelma 90-luvun arcade klassikoita. Mukana mm. ”Michael Jacksons Moonwalker”, jossa ammutaan pahiksia ja pelastetaan pulassa olevia lapsukaisia sekä ”Super Contra”, joka on ehdottomasti vanhanaikaisten arcaderäiskintöjen aatelia. Nostalgiapärinät ja jännetuppitulehdus ovat taattuja, kun pelaamisen lopettaminen ei ole vaihtoehto; näihin jää koukkuun. Suurinta osaa mukana olevista peleistä voi pelata yksinpelin lisäksi kaksinpelinä. Mukana on mätkintää, urheilua, räiskintää ja kaikkea mitä arcadepelikokoelmalta voi odottaa.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Arcade -videopeliä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
62 cm 200 cm 60 cm 230V 1A 117 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
60 cm 200 cm 62 cm 117 kg / 1 osa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top