Pallomeri

310 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 233
4 - 7 186

Vuokratuotteen kuvaus:

Miten tästä kirjoitetaan hyvä tuotekuvaus? Kaikki tietävät jo mikä pallomeri on, eikä pallomeressä varsinaisesti edes tehdä mitään – siellä vaan ollaan, ja se oleminen on aina yhtä hulvatonta! Pallomeren paksusta ja kestävästä materiaalista valmistettu kehikko täytetään mukana tulevalla puhaltimella, jonka jälkeen ilma pysyy sisällä, kuin kumiveneessä.
  • Mukana noin 3000 palloa.
  • Pehmeä pohja ja mukava reunus – mainio löhöilyyn.
  • Mahtuu lähes jokaiseen sisätilaan.
  • Perunoidu pallojen sekaan!
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen ja kuljetuksen takia Pallomeren voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
250 cm 60 cm 250 cm 230V 5A (vain täyttäessä) 60 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
60 cm 100 cm 60 cm 40 kg / 9 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top