Bingo (sis. laput ja tussit)

150 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 113
4 - 7 90

Vuokratuotteen kuvaus:

Pieni ja helposti kuljetettava bingopeli. Pelin tavoitteena on kerätä vaakasuoria rivejä. Yhdessä kupongissa on kolme riviä. Yleensä pelataan ensin yhtä riviä, jonka jälkeen haetaan täyttä kuponkia, eli kaikkia kolmea riviä samasta kolmirivisessä kupongista.
Kupongin numerot on lajiteltu pystysarakkeisiin, jotta pelin seuraaminen olisi pelaajille helppoa. Ensimmäisessä sarakkeessa on vain numeroita yhden ja yhdeksän väliltä, viidennessä sarakkeessa vain 40 ja 49 väliltä ja niin edelleen.
Helppo käyttää: painat vain nappia, jolloin kone arpoo seuraavan numeron. Edelliset numerot näkyvät myös pelinhoitajalle. Koneessa on kätevä tarkistusjärjestelmä, jolla tarkistat nopeasti kupongissa olevat osumat sekä mahdolliset virheet – syötä vain kupongin sivussa lukeva lyhyt numerosarja. Salkku sisältää kaikki pelitarvikkeet: 100 tussia, useita satoja paperikuponkeja sekä itse bingokoneen ja ohjeet.
Eli ei muuta kuin (nenä-ääni) ja ”Bertta kolme – Bertil tre, Gideon kolmekymmentäseitsemän – Gustav trettiosju….  ja bingo huudettu!”?
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
25 cm 45 cm 10 cm 230V 0,5A 10 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
17 cm 45 cm 35 cm 10 kg / 1 osaa

Kasino- ja arvontalaitteet ovat viihdekäyttöä varten eikä peliin osallistumisesta, peliseteleistä, poleteista tai merkeistä saa vaatia rahaa tai mitään muutakaan vastiketta. Pelaamisen tulee olla ilmaista.

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top