Lautapelipöytä ja tuolit 🇫🇮

199 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 149
4 - 7 119

Vuokratuotteen kuvaus:

Kiva lisä hektisen arcadepelaamisen keskelle. Tai salakapakkaan? Siisti lautapelipöytä pehmeällä pelialueella – vain sikari puuttuu.
Kuvien tuolit (4 kpl.) sisältyvät toimitukseen. Pelipöydän mukana tulee kaikille tuttuja pelivälineitä; Yatzysetti, noppakuppi, pokerinopat, pelikortit (muoviset ja pahviset), pelimerkkejä eri arvoilla (200 kpl.), dominopalikoita, sekä kirsikkana vielä puinen shakki/tammilauta nappuloineen. Hirn, sanoi hevonen! (yksi niistä – ääni kuului melko keskeltä pöytää). Avaa kuvagalleria ja selvitä mysteeri?
Tämä laite on valmistettu Suomessa. 🇫🇮
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
118 cm + tuolit 110 cm 118 cm + tuolit 230V 0,5A 81 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
76 cm 118 cm 80 cm 25 kg / 7 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top