Hattarakone led-valolla ja vaunulla

219 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 164
4 - 7 131

Vuokratuotteen kuvaus:

Tämä ammattikäyttöön tehty hattarakärry led-valolla eroaa monella tapaa kiinalaisista halpamalleista – näissä oikeissa hattarakoneissa on halvempiin kopioihin verrattuna pieniä eroja, kuten:
  • Yhden napin käyttö ilman hankalia säätöjä.
  • Hiljaisempi ääni.
  • Parempi valmistusnopeus.
  • Turvallisempi käyttäjälle.
  • Huomattavasti parempi toimintavarmuus.
  • Helpompia käyttää automatiikan takia.
  • Voit käyttää kuljetuslaatikkoa pöytätasona.

Lämpötilan hankala säätäminen ja hattarasokerin polttaminen kuuluu menneisyyteen. Tässä mallissa on automaattinen lämpötilan ja jäähdytyksen säätö, eli painat vain hattaranapista ”on” tai ”off”, eli ”tee hattaraa” tai ”älä tee hattaraa” – hattarakone hoitaa lämpötilan säätämisen ja jäähdytyksen itsestään. Tämän hattarakoneen lämpenemiseen menee vain muutama sekunti. Kaksikerroksisen lämmityselementin ansiosta kapasiteetti on suuri – yhden hattaran tekemiseen menee vain puolisen minuuttia. Suoravetomoottori on luotettavampi ja hiljaisempi kuin hihnavetoinen moottori. Kaksikerroksinen lämmityselementti tuottaa kaksi kertaa nopeammin hattaraa kuin yksikerroksinen elementti. Vikavirtasuojaus ja amerikkalainen valmistuslaatu on käyttäjälle turvallisin vaihtoehto. Muista, että hattarakoneissa on korkea verkkojännite ja ne ovat metallia. Älä laita halvempaa vuokrahintaa turvallisuuden edelle! Ammattikäyttöä varten valmistetun hattarakoneen hankintahinta on kahdeksankertainen vastaavan kokoisiin kopioihin verrattuna.

Hattarakoneen kattilavalaistuksen kirkkautta ja väriä voi vaihtaa mieluisaksi, lisäksi siihen voi valita erilaisia vilkkuvia tai väriä vaihtavia tehosteita. Hiphei ja tralala!

Mukana toimitetaan suomenkieliset ohjeet käyttöä ja alkupuhdistusta varten. Vuokrahinta ei sisällä puhdistusmaksua eikä hattarasokeria tai -tikkuja, ne löytyvät omina tuotteina. Hattarakone toimitetaan jykevässä kuljetuslaatikossa suojapussiin pakattuina ja desinfioituina. Kattila toimitetaan suojapussiin pakattuna. Kärry toimitetaan sellaisenaan kelmutettuna (katso kuvagalleriasta lisätietoja).
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
102 cm 143 cm 71 cm 230V 7A 53 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
71 cm 102 cm 76 cm 27 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top