Hot Dog -vitriini

100 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 75
4 - 7 60

Vuokratuotteen kuvaus:

Ei vaadi kokoaikaista hodaritekijää, pari vilkaisua silloin tällöin riittää – ja hodaribuffetti kypsyy kuin itsekseen! Tiimimme kommentoi höyrytettyjä nakkeja seuraavasti: ”Mucho perfecto!”. Äärimmäisen hyödyllinen hodarikone pienempiin juhliin ja tapahtumiin. Tämä on kätevä, koska raaka-aineita ei tarvitse käännellä kuten grillissä. Eikä tämä savuta. Asetukset kerran kohdalleen ja se on siinä. Lämmittäminen tapahtuu höyryllä – tämän takia nakit ja sämpylät säilyvät pitkään. Pihdit, käyttöohjeet ja kuljetuslaatikko kuuluvat toimitukseen. Kone toimitetaan aina puhdistettuna ja alkoholilla desinfioituna. 
Kapasiteetti on sämpylä- ja nakkivalinnoista riippuen noin 30 sämpylää ja 80-160 nakkia. Sämpylät lämpenevät nopeasti, joten niitä saa hetkessä lämmitettyä lisää. Koneen lämpeneminen käyttökuntoon kestää noin tunnin, jos sisään laitettu vesi on kylmää. Vettä mahtuu kerralla kahdeksan litraa. Laitteessa on lämpötilasäädin sekä vesimäärän tunnistin, joka katkaisee lämmityksen jos vettä on höyrystynyt liikaa.
Vuokrahintaan sisältyy grillitaskuja 100 kappaletta. Hinta ei sisällä puhdistusmaksua, voit halutessa lisätä sen saatavuuskyselykoriin erillisenä tuotteena jonka löydät alempaa sivulta.
Hodarimestarin ostoslista: Sämpylät (briossi), nakit, ketsuppi (Herkkumaa tai Felix), sinappi (Salosen pimeäpullo väkevä), kurkkusalaatti ja paahdettu sipuli. Mukaan sopii myös vegenakit, rapea ruukkusalaatti, punasipuli, maustetut majoneesit sekä sinappikurkkusalaatti.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi sopivan kokoisella henkilöautolla tai Matkahuollon kautta rahtina (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
40 cm 50 cm 43 cm 230V 6A 20 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
50 cm 50 cm 60 cm 27 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top