Popcornkone ilman kärryä

153 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 115
4 - 7 92

Vuokratuotteen kuvaus:

Hauska ja näyttävä laite jolla valmistat suuremmankin määrän popcornia kerralla. Popcornkonetta on helppo käyttää, laitteessa on kytkimet kattilan lämmitykselle, sekoitusmoottorille sekä valaistukselle. Lämpölamppu ja koneen pohjassa oleva lämmitin pitävät popcornit tuoreina pidemmän aikaa. Tiesitkö muuten että paukkumaissi on maailman suosituin poksahteleva vihannes?
Mukana selkeät ohjeet käyttöä ja puhdistusta varten. Laite toimitetaan desinfioituna ja suojapussiin pakattuna. Hinta ei sisällä puhdistusmaksua tai tarvikkeita – nämä löytyvät alapuolelta omina tuotteinaan.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi sopivan kokoisella henkilöautolla (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
50 cm 75 cm 50 cm 230V 5A 23 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
50 cm 75 cm 50 cm 23 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top