Cashbox XL setelipeli

547 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) € per vrk.
 2410
 3328
 4274

Vuokratuotteen kuvaus:

Iso ja näyttävä laite on varma katseenvangitsija! Peli koostuu kahdeksasta osasta, joten asentaminen onnistuu useimpiin tiloihin. Seinät ovat särkymätöntä muovilasia. Pelin idea on yksinkertainen: astu sisään cashboxiin ja kerää mahdollisimman monta seteliä merkityn viivan yläpuolelta. Peliaika on normaalisti 30 sekuntia, mutta sitä voidaan säätää asennettaessa tarpeen mukaan sopivaksi. Seteleiden poimiminen ilmasta näyttää helpolta, mutta vaatii yllättävän paljon nopeutta ja tarkkuutta. Mikäli ”vaikea” ei vielä riitä, niin voit laittaa setelikasaan pienen määrän poikkeavia seteleitä, joita yritetään sieltä ilmasta sitten saalistaa. Peli toimitetaan tarvittavalla määrällä seteleitä.  Cashboxin valaistus on säädettävissä. Valitse jokin useasta valo-ohjelmasta.
Cash Box -setelipelin ikkunat ja pelisetelit saa brändättyä tarpeen mukaan – kysy lisätietoja!
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Cashbox setelipeliä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
120 cm 261 cm 192 cm 230V 6A 160 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
45 cm 227 cm 120 cm 77 kg / 8 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top