Euron kampanja* Monipeli Vortex Touch

1 +alv. / 1:n vrk.

Ei vuokrata yksittäin – katso kampanjaehdot alempaa sivulta. Lisää vuokralaitteita saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Vuokratuotteen kuvaus:

*Euron kampanjatuote: tämä tuote on vuokrattavissa hintaan 1e +alv. sellaisen vuokrauksen yhteyteen, jonka kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 1199€ +alv. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 2300€ +alv, voi euron tuotteita valita mukaan kaksi kappaletta. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 3500€ +alv, voi euron tuotteita valita mukaan kolme kappaletta. Euron tuotteita on saatavissa rajoitettu määrä – toimi nopeasti. Euron kampanjaa ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
Normaali vuokrahinta: 140€ +alv.
Hauska kosketusnäyttöpeli pöydälle asetettavaksi! Tässä on yli 100 yksinkertaisen kovaa, oikeasti siis ihan viihdyttävää peliä. Useimmat pelit ovat yhdelle pelaajalle, jotkin myös kahdelle. Tekstit ovat englanniksi. Pelin saa helposti käännettyä mieluisaan asentoon. Kuvissa oleva pöytä ei kuulu toimitukseen.
 

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
50 cm 48 cm 40 cm 230V 1A 19 kg


Mitat kuljetusreittiä varten: (kuljetuslaatikossa)
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
54 cm 54 cm 65 cm 31 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top