Teltta peleille 18m2, sis. seinät ja painot

329 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 247
4 - 7 197

Vuokratuotteen kuvaus:

Ulkotapahtumiin sopiva valkoinen ja jykevä pop-up-teltta 215 cm kulkukorkeudella. Teltan mitat pystytettynä ovat 3 x 6 metriä, joten mukana olevien seinien ansiosta tänne saa mahtumaan monta hauskaa peliä suojattuun tai koronaturvalliseen tyyliin avoimeen ja hyvin tuuletettuun, katettuun tilaan. Kaikki seinät ovat valkoisia, ja ne yhdistyvät toisiinsa vetoketjuilla. Yksi pitkän puolen seinistä on varustettu neljällä läpinäkyvällä ikkunalla. Seiniä voi yhdistää miten haluaa – aukaista, irrottaa, poistaa osittain tai poistaa kokonaan. Mukaan tulee myös 80 x 200 cm kokoinen lippu, jossa lukee ”GAMES”. Lipun voi halutessaan kiinnittää yhteen teltan jalkatolpista.
Hiekkapainot tai maakiilat sisältyvät myös vuokrahintaan. Painojen määrä on (valmistajan suositus) 48kg per kulma = 198 kg + teltan paino. Helsingin kaupungin alueella käytetään tosin määrää 75 kg per kulma = 300 kg + teltan paino (koska kaupungin vaatimus on tämä + paloluokitus).
  • Irrotettavat seinät sisältyvät vuokrahintaan.
  • Painot sisältyvät vuokrahintaan.
  • Vahva alumiinirunko 50 mm 8-kulmaisilla jalkaputkilla.
  • Alumiiniset nivelet (ei heikkoja muoviniveliä).
  • Turvalliset lukituspainikkeet, korkeus säädettävissä.
  • Extra Strong 600 denierin paloturvallinen kangasmateriaali.
  • Kangasmateriaali on 100% vedenpitävä.
  • Katon saumat on kuumaliimattu ja prässätty estämään veden läpitulo.
  • Valmistettu noin 80% kierrätykseen kelpaavista materiaaleista.
  • Paloturvallisuussertifikaatti: Saatavissa (paloluokitus on B1 DIN 4102-1 = vaikeasti syttyvä materiaali).
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
600 cm 315 – 350cm (säädettävä) 300 cm 74 kg (+painot, jos mukana)


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
35 cm 162 cm 55 cm 53 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top