Reaktioseinä Speed of Light (iso!)

545 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 409
4 - 7 327

Vuokratuotteen kuvaus:

Markkinoiden suurin nopeustesti / reaktiotestipeli. Mahtipontiset äänet, mahtipontiset valotehosteet ja mahtipontinen koko. Boom goes the dynamite!
Jalusta, yläosa ja runko kulkevat kokonsa takia erikseen – katso tarkat kuljetusmitat alapuolelta.
Peliä voi pelata joko yksinpelinä tai kaksinpelinä. Molemmille pelimuodoille on oma käynnistysnappi. Peliaika on 30-45 sekuntia. Pelin idea on sammuttaa syttyvät valot mahdollisimman nopeasti ja ilman virhepainalluksia – silloin saa parhaat kertoimet pisteilleen. Usko tai älä, mutta jo parin pelin jälkeen tulee lämmin!
Yksinpelissä pelaaja käyttää kaikkia seinän valoja, jolloin toisessa näytössä näkyy aika ja toisessa pisteet. Kaksinpelissä seinä jaetaan keskeltä vasempaan ja oikeaan puoliskoon. Vasemmassa näytössä näkyy tällöin vasemman pelaajan pisteet, ja oikeassa näytössä vastaavasti oikean puoleisen pelaajan pisteet.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia reaktioseinän voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
 231 cm  237 cm  164 cm 230V 2A  240 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
 70 cm  201 cm  187 cm 150 kg / 7 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top