Pingis (ITTF kilpapöytä #2)

191 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 143
4 - 7 115

Vuokratuotteen kuvaus:

Ranskassa valmistettu International Table Tennis Federationin hyväksymä virallinen kilpapöytä tosipelaajille. Käytännössä tämä tarkoittaa tarkalleen tiettyä kokoa, tukevuutta, heijastamatonta pinnoitusta, verkkoa ja pelivälineitä. Miksi tyytyä vähempään?
Kulkee näppärästi kahdessa osassa paikkaan kuin paikkaan. Pöytä ei kestä sadetta, eli soveltuu vain käytettäväksi sisätiloissa tai teltassa. Tarvittavat välineet (neljä mailaa, joista kaksi on ***** / five-star, pallot ja verkko) sisältyvät vuokraan.
Suositeltu koko pelialueelle on 510 x 330 cm.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia pingispöytiä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
152,5 cm 76 cm 274 cm 101 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
30 cm 153 cm 143 cm 45 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top