Minigolf 🇫🇮

226 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 170
4 - 7 136

Vuokratuotteen kuvaus:

Yli nelimetrinen minigolfrata siirrettävillä esteillä. Pohjassa olevien tarranauhojen ansiosta esteet pysyvät hyvin paikoillaan.
Siitä on synkkyys kaukana, kun kaverin rakentaman ”mahdottoman” radan suorittaa kaksintaistelussa yhdellä lyönnillä: ”Hole in one!”
Settiin kuuluu radan ja esteiden lisäksi lasten ja aikuisten mailat sekä valikoima sileitä ja ei niin sileitä palloja. Majakan valo toimii akulla, joka myös sisältyy toimitukseen. Tämä laite on valmistettu Suomessa. 🇫🇮
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Minigolfia voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
80 cm 10 cm 435 cm 66 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 217 cm 80 cm 28 kg / 4 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top