Euron kampanja* Stiga pöytälätkä puujalustalla

1 +alv. / 1:n vrk.

Ei vuokrata yksittäin – katso kampanjaehdot alempaa sivulta. Lisää vuokralaitteita saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Vuokratuotteen kuvaus:

Ruotsi-Suomi. Mitä tulee mieleen vuodesta -95? Ei se itse ihanuus, vaan tietenkin vanha kunnon pöytästiga! Periaatteessa ja käytännössäkin tämä on lelu verrattaessa tuotteeseen (linkki: Super chexx PRO pöytälätkä) – mutta leluja ei pidä väheksyä. Suomen pöytäjääkiekkoliitto (SPJKL) järjestää näillä Stigoilla seitsemän kansallista ranking-turnausta vuosittain, mukaanlukien pöytäjääkiekon SM -kisat.

Onko kolmen kruunun nöyryyttäminen helppoa, vai gliderkö den in – ja sekoaako Mertaranta?

 

*Euron kampanjatuote: tämä tuote on vuokrattavissa hintaan 1e +alv. sellaisen vuokrauksen yhteyteen, jonka kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 1199€ +alv. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 2300€ +alv, voi euron tuotteita valita mukaan kaksi kappaletta. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 3500€ +alv, voi euron tuotteita valita mukaan kolme kappaletta. Euron tuotteita on saatavissa rajoitettu määrä – toimi nopeasti. Euron kampanjaa ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Normaali vuokrahinta: 77€ +alv.

 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
54 cm 86 cm 95 cm (+ pelaajat) 10 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
ei rajoituksia ei rajoituksia ei rajoituksia  6 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top