Super Chexx pöytäjääkiekko (#1)

250 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 236
4 - 7 189

Vuokratuotteen kuvaus:

Hauska ja koukuttava (arcade-mallinen) kuplajääkiekko. Kiekko lentää niin p*keleesti, jos vetää kunnon lämärin = vauhdikas peli.
Super Chexx PRO on pöytälätkien kuningas! Tätä on aina pelattava ”vielä yksi matsi”. Pelikenttä on valaistu. 
Pelin aikana kuuluu mm. kansallislaulu, kommentteja, yleisöääniä sekä viimeisen maalin jälkeen loppuvihellys. Voit myös painaa ”BOO” -nappia kesken pelin (jos ehdit), jolloin yleisö boo:aa. Näppärää, jos haluat lytätä vastustajasi moraalin. Peli laskee maalit sekä läheltä piti -tilanteet (shots on goal). Pelin kesto on noin kolmesta neljään minuuttia. Ukkelit ovat tässä mallissa kaksi NHL -joukkuetta vastakkain. Toisessa mallissa on puolestaan siniset vastaan punaiset. Vuokraa molemmat?
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
140 cm 135 cm 95 cm 230V 1A 59 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
95 cm (tai 81 cm, jos ilmoitat etukäteen) 145 cm 140 cm (tai 91 cm, jos ilmoitat etukäteen) 59 kg / 1 osa tai purettuna 2 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top