Yötesti (#2)

137 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 103
4 - 7 82

Vuokratuotteen kuvaus:

Mestareiden Mestarista tuttu Yötesti on kaikessa yksinkertaisuudessaan koukuttavan kuumottava reaktiopeli. Yötesti on lisäksi myös melkoisen näyttävä, jos valaistus tilassa on hämärä.
Peli käynnistyy painamalla nappia, jolloin kaikkiin valotankoihin syttyy valo. Satunnaisen ajan jälkeen (5-15 sekuntia) yksi valotangoista sammuu. Yötestiä pelataan vastakkain – hän ken sammuneen valotangon pöydältä käteensä ensin nappaa, voittakoon. Pelien välillä Yötestissä on näyttävä valoshow.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi sopivan kokoisella henkilöautolla tai Matkahuollon kautta rahtina (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
118 cm 85 cm 50 cm 230V 0,5A 18 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
53 cm 20 cm 135 cm 13 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top