Super Alpine Racer -laskettelu (2 kpl. linkitettynä)

825 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 619
4 - 7 495

Vuokratuotteen kuvaus:

Mahtavan kokoinen ja näyttävä uusi versio ysärin arcadeklassikko Alpine Racerista! Korkeus pelikunnossa peräti 254 cm. Kaksi 55 tuuman pystynäyttöä (eli pelaajan edessä olevan tarkan näytön korkeus on yli 120 cm. = upea pelikokemus), puhaltimet jotka tekevät tuulta vauhdin mukaan sekä sivuttain ja kallistuen liikutettava jalusta, jolla itse pelissä ohjataan (eli ”sukset”). Hienot ääni- ja valotehosteet. Laite kuljetetaan neljässä osassa. Näytöt saa kallistettua alas kuljetuksen ajaksi. Vuokrahinta sisältää kaksi laitetta yhteen linkitettynä, joten kaksinpeli onnistuu myös. 
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Super Alpine Racer hiihtosimulaattoria / laskettelusimulaattoria voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
180 cm 255 cm tai 227 cm. ilman ylävaloa 203 cm 230V 5A 590 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
88 cm 196-210 cm (korkeus/syvyyssuhde säädettävissä) 115-103 cm 180 kg / 4 osaa

 

 

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top