Air Football

249 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 187
4 - 7 149

Vuokratuotteen kuvaus:

Pöytäjalkapallopelli toiselta planeetalta. Puhallettavan kehikon ”tuuteista” tulee voimakas puhallus, jonka joukkue (siniset tuutit vs. punaiset tuutit) pyrkii ohjaamaan niin, että pallo vierii vastustajan maaliin. Vaatii 2-3 pelaajaa per joukkue, ja sopii mainioksi aktiviteetiksi niin sisä- kuin ulkotiloihin.
Muilta osin toimii kuin tavallinen pöytäjalkapallo – maalista piste! :)
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
400 cm 140 cm 195 cm 230V 7,5A 65 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
60 cm 100 cm 60 cm 30 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top