Pöytäjalkapallopeli ITSF (#2)

177 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 133
4 - 7 106

Vuokratuotteen kuvaus:

International Table Soccer Federationin hyväksymä virallinen harjoittelupöytä tukevilla metallijaloilla. Hyvä tuntuma peliin! Toimitukseen kuuluu myös pallo, varapallo ja varapallon varapallo. Toimitetaan puolicasessa pystyssä ja jalat irrotettuina. Jalat asennetaan paikan päällä.
Pelaajakepit eivät töki vastapäätä olevaa pelaajaa. Kenttä on huurrelasia ja pallot sekä mitat ovat standardin mukaisia. Yksinkertaistetut pelisäännöt kuuluvat toimitukseen. ITSF:n viralliset säännöt tosipelureille löydät englanninkielisenä klikkaamalla tästä.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi pakettiautolla (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
135 cm 95 cm 110 cm 55 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 136 cm 110 cm 49 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top