Voimaleka Hammer

369 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 277
4 - 7 221

Vuokratuotteen kuvaus:

It´s hammer time!
Nykyaikainen versio klassisesta voimalekapelistä. Siistit ääni- ja valotehosteet! Paina vihreää nappia ja heilauta lekaa niin lujaa kuin lähtee. Näet tuloksesi valopilarista sekä numeroarvona näytöltä. Parhaan tuloksen näet toiselta näytöltä. Voimaleka Hammerin vasara sekä lyöntitaso ovat kumia, joten melutaso on perinteistä voimalekaa alhaisempi.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen vuoksi Voimaleka Hammerin voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
85 cm 225 cm 145 cm 230V 0,5A 118 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
72 cm 210 cm 145 cm 110 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top