Stacking Challenge mukipeli 🇫🇮

249 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 187
4 - 7 149

Vuokratuotteen kuvaus:

Yksinkertainen ja koukuttava taitopeli, jota voi pelata niin yksi kuin kaksi pelaajaakin kerrallaan. Pelissä on moniväriset ja säädettävät valotehosteet.
Mukipelissä kisataan siitä, kuka nopeiten kasaa tornin tai torneja mukeja käyttäen. Kello lähtee käyntiin, kun nostat kädet painikkeilta ja pysähtyy vastaavasti kun laitat kädet takaisin painikkeille – tässä välissä torni pitää rakentaa mahdollisimman vikkelästi ja purkaa sitten takaisin samanlaiseksi mukikasaksi kuin aloittaessa. Aikaa mitataan tuhannesosasekunnin tarkkuudella – mainio laite turnauspeliksi myös isommalle porukalle! Tämä laite on valmistettu Suomessa. 🇫🇮
Mukana on yksinkertaiset ohjeet, joista näkyy ideoita eri tornirakennelmiin.
Katso myös alla oleva video:

 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Stacking Challenge mukipelin voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
210 cm 108 cm 40 cm + pelaajat 230V 1A 45 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 190 cm 40 cm 40 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top