World’s largest PAC-MAN (sis. Galaga)

799 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 749
4 - 7 599

Vuokratuotteen kuvaus:

Pureskele tiesi voittoon. Pac-Man on kenties maailman tunnistettavin hahmo. Davie Brownin julkkisindeksi on havainnut, että 94% amerikkalaisista kuluttajista tunnistaa Pacmanin. Kuinka moni tunnistaa presidentin? Tässä pelissä poliittiset kriisit unohtuvat, sillä selviytyminen haamuista on kaiken keskipiste.
Pac-Man siis kompostoi haamuja. Kasarilla Pac Man oli yksinpeli, jota pelattiin rusinapaketin kokoisella näytöllä. Nyt kaksi voi pelata samaan aikaan, ja näyttö on iso – tai siis ihan perhanan iso. Voi perhana – sehän on seinän kokoinen! Ja koska tämäkään ei riitä, niin vielä kerran hoplaa; pakettiin sisältyy myös klassikkopeli GALAGA. Pelin alussa voit valita, kumpaa peliä haluat pelata. Galagan voi tarvittaessa sulkea pois asetuksista.
Messukäyttäjät huomio! Voit lisätä haluamasi mainosgrafiikat jättimäiselle näytölle. Mainokset näkyvät joko pelien välissä tai pelien aikana (valittavissa). Jos mietitte, voiko tämä peli todella houkutella massoja, olkaa huoleti: ainoastaan ilmaiset eväät kääntävät päitä nopeammin kuin meidän massiivinen PAC-MAN. Mutta täällä herkutellaan vain haamuilla, ei hors d’oeuvresilla!
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Maailman suurinta Pac Mania voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
172 cm 268 cm (tai 239 cm. ilman ylätaulua) 300 cm 230V 3A 307 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
67 cm 110 cm 82 cm 74 kg / 12 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top