Terminator Salvation Arcade (räiskintää!)

439 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 329
4 - 7 263

Vuokratuotteen kuvaus:

Terminator Salvation Arcade on räiskintätykitystä parhaimmillaan!
Tätä ei kuitenkaan pelaa ihan noin vain läpi. Pyssyissä on force feedback ja kunnon pelituntuma – esimerkiksi lipas pitää ladata aina välillä lyömällä pyssyn lipasta ja kranaatteja ammutaan painamalla kranaatinheittimen omaa nappia. Go ahead – make your day. Kabinetti kulkee kahdessa osassa – katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta.
  • Yksin tai kahdestaan pelattava
  • Rynkyissä on force feedback / recoil
  • Iso ja näyttävä peli!
  • Kunnon arcaderäiskintää!
  • Kabinetissa näyttävät neonvalot
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Terminator Salvation – Arcade Räiskintäpeliä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
113 cm 203 cm 155 cm 230V 2,5A 267 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
87 cm 203 cm (tai 180 cm, jos oviaukko on 110 cm leveä) 113 cm 184 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top