Kaktusrenkaanheitto

149 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 112
4 - 7 89

Vuokratuotteen kuvaus:

Hauska ja piikitön kaktusrenkaanheitto sopii hyvin villi länsi -teemaan tai wild west -teemajuhliin. Rodeohärkämme Severi tykkää myös kaktuksista. Kaktus täytetään puhaltimella ja ruukkuosuuteen laitetaan sisälle 25 kg. hiekkapaino. Mukana on kuusi silikonireunoilla varustettua frisbeetä, joissa on mainio heittotuntuma. Ne eivät kolise eivätkä riko paikkoja – toisin kuin vastaavat kovamuoviset, joita on myös hankalampi heittää. Useimmiten käytetään parin-kolmen metrin heittoetäisyyttä. Toki etäisyys voi olla vaikka 30 metriä, jos halutaan ”osumasta päävoitto” -tyyppinen kisailu.
Puhdistamme puhallettavat laitteet säännöllisesti. Töhnää ja tunkkaisuutta ei suosita! Toimitukseen sisältyy kaktuksen ja frisbeiden lisäksi puhallin ja hiekkapaino.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi sopivan kokoisella henkilöautolla tai Matkahuollon kautta rahtina (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
130 cm 200 cm 60 cm + puhallin 40 cm 230V 2A 44 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 40 cm 40 cm 24 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top