Teltta rodeolaitteille 36m2

399 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 299
4 - 7 239

Vuokratuotteen kuvaus:

Rodeolaitteille suunniteltu teltta – sopii mainiosti rodeohärkäsimulaattorille tai puhallettavalle rodeoaasille. Sisähalkaisija 600 cm.
  • Tarvitsee sähköä vain asennuksen tai purkamisen yhteydessä = ei kuormita sulakkeita kuten jatkuvalla puhalluksella olevat teltat = virta riittää rodeolaitteille = sulakkeet eivät pauku.
  • Teltassa on rodeolaitteille sopiva kupolin muotoinen sisätila ilman tiellä olevia tukirakenteita.
  • Toimitukseen sisältyy maakiilat ja kiinnitysköydet.
  • Saatat lisäksi tarvita hiekkapainosarjan 290 – 580 kg. (vuokrattavissa erikseen).
  • Valmistettu paksusta ja paloturvallisesta PVC -materiaalista.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia rodeotelttaa voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
690 cm 450 cm 690 cm 230V 5A (vain asentaessa / purkaessa) 140 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
90 cm 80 cm 140 cm 106 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top