Jalkanopeustesti 🇫🇮

129 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 112
4 - 7 89

Vuokratuotteen kuvaus:

Jaloilla pelattava versio klassisesta nopeustestipelistä. Ja mikä parasta – tämä on omaa pelituotantoamme, eli valmistettu Suomessa. Hurjimmat vuokraavat näitä kaksi – toisen lattialle ja toisen pöydän päälle. Pöydän päällähän tätä voi pelata käsillä.
  • Jumbonapit! (halkaisija 10 cm.)
  • Toimii akulla. Ei sähellystä johtojen kanssa = siisti asennus.
  • Vara-akku mukana.
  • Näyttää myös päivän parhaan tuloksen.
  • Valmistettu Suomessa tammesta ja gaboninmahongista.
Kampanjahinta voimassa tarjouspyyntöihin, jotka on lähetetty ennen 31.05.2024. Varsinainen tapahtumapäivä voi olla myöhemmin. Tämä laite on valmistettu Suomessa. 🇫🇮
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi henkilöautolla tai vaihtoehtoisesti rahtiliikkeiden kautta (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
83 cm 53 cm 25 cm ei (akku) 12 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
20 cm  54 cm 95 cm 5 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top