Speden laserpyssy Premium

399 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 299
4 - 7 239

Vuokratuotteen kuvaus:

Luokkansa huippua yritystapahtumiisi – Speden Laserpyssy Premium asettaa uudet standardit optiselle pistooliammunnalle. Tämä paketti sisältää kaksi erilaista maalitaulua – valittavanasi on yhden tai viiden täplän taulut – jotka tuovat lisää jännitystä ja vaihtelua kilpailuun. Etäisyys tauluun voi olla kaikkea kolmen ja kymmenen metrin väliltä. Premium -setissä on kilpatason pistooli, jossa on autenttinen latausliike joka laukauksen jälkeen. Mukana tuleva jalusta ja huomattavasti perusmallia suurempi näyttö takaavat, että ammuntasarjojen tulokset ovat selkeästi ja tyylikkäästi nähtävillä. Tarjoa vieraille lisää viihdettä monipuolisilla premium -mallin pelimodeilla, kuten nopeustestillä, jossa tauluihin ammutaan kiihtyvällä nopeudella. Premium-versio onkin suunniteltu niille, jotka haluavat tarjota parasta mahdollista laserpyssyviihdettä.
Tämä tuote on valmistettu Suomessa. 🇫🇮
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Premium laserpyssyä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa
Suositeltu pelialue Sähköntarve
5 x 1 m 230V 0,5A

Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
ei rajoituksia ei rajoituksia ei rajoituksia 15 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top