Pieni tivolipeli; Tulivuoriheitto 🇫🇮

129 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 112
4 - 7 89

Vuokratuotteen kuvaus:

Pieni tivolipeli tarvitsee nimestään huolimatta saman verran (tai enemmän) tilaa kuin isot tivolipelimme. Tulivuoriheitossa sopiva heittoetäisyys on pelin etureunasta laskettuna noin 1-2 metriä. Hurjimmat vuokraavat näitä tivolipelejä koko rivin. Ja mikä parasta – tämä on omaa pelituotantoamme, eli valmistettu Suomessa.
Lava Balls -tulivuoriheitossa peli-idea on heittää erityisiä kaksoispalloja (naru, joiden molemmissa päässä on pallo) niin, että köysi kietoutuu tulivuoren ympärille. Tulivuoreen kietotuneesta pallosta saa kaksi pistettä. Roikkuvasta pallosta (joka ei ole kietoutunut vähintään yhtä kierrosta) saa puolestaan yhden pisteen. Yksinkertaista, mutta hyvin koukuttavaa. Kokeile ja ihastu! Yksi heittovuoro = seitsemän kaksoispalloa.
  • Yksinkertainen, mutta hyvin koukuttava peli-idea!
  • Sopiva heittoetäisyys pelin etureunasta: 1-2 metriä.
  • Pelin sivuissa on kätevät muovilevyt, jotka ohjaavat ohiheittoja laatikkoon.
  • Valmistettu Suomessa koivuvanerista ja gaboninmahongista.
  • Soveltuu kaikille kuljetusreiteille.
Kampanjahinta voimassa tarjouspyyntöihin, jotka on lähetetty ennen 31.05.2024. Varsinainen tapahtumapäivä voi olla myöhemmin. Tämä laite on valmistettu Suomessa. 🇫🇮
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi henkilöautolla tai vaihtoehtoisesti rahtiliikkeiden kautta (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
63 cm 127 cm 74 cm ei 21 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
41 cm  63 cm 62 cm 21 kg / 1 osa

Saatat myös pitää...

Go to Top