Iso tivolipeli; Medieval Catapult 🇫🇮

199 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 187
4 - 7 149

Vuokratuotteen kuvaus:

Iso tivolipeli kulkee koostaan huolimatta mainiosti kaikkia kuljetusreittejä pitkin. Ja mikä parasta – tämä on omaa pelituotantoamme, eli valmistettu Suomessa. Hurjimmat vuokraavat näitä tivolipelejä koko rivin.
Ole kuin Mario – eli kukista lohikäärme ja vapauta prinsessa. Bonuksena saat satunnaisen määrän pisteitä, sillä linnasta vapautuu prinsessan lisäksi kasa palloja, jotka vierivät pelilaudan alaosan kautta satunnaisiin pistekouruihin.
Tässä katapulttipelissä peli-idea on seuraava; viritä katapultti, tähtää tarkkaan ja.. Tulta! Jos osut linnaa vartioivaan lohikäärmeeseen, tippuu se pois. Tämä puolestaan avaa linnan portin, ja portista vierii kasa palloja. Katso tuotekuvat! Pallot tippuvat satunnaisiin pistekouruihin. Siitä ne vierivät pelin alatasoa pitkin takaisin pelaajalle. Pisteet on helppo laskea lopuksi alatason pistekouruista, kun kaikki katapulttikrääsät (7 kpl.) on laukaistu. Pistekourut ovat arvoltaan 10, 20, 30, 40 ja 50 pistettä.
  • Hauska versio huvipuistojen suosituista katapulttipeleistä!
  • Valot toimivat akulla. Ei sähellystä johtojen kanssa = siisti asennus.
  • Vara-akku mukana.
  • Valmistettu Suomessa koivuvanerista ja gaboninmahongista.
  • Soveltuu kaikille kuljetusreiteille.
Kampanjahinta voimassa tarjouspyyntöihin, jotka on lähetetty ennen 31.05.2024. Varsinainen tapahtumapäivä voi olla myöhemmin. Tämä laite on valmistettu Suomessa. 🇫🇮
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi pienellä pakettiautolla tai vaihtoehtoisesti rahtiliikkeiden kautta (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
68 cm 170 cm 252 cm ei (akku) 60 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
55 cm  145 cm 70 cm 35 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top