Euron kampanja* PISTETAULUKOT hauskoihin yhteispeleihin 🇫🇮

1 +alv. / 1:n vrk.

Ei vuokrata yksittäin – katso kampanjaehdot alempaa sivulta. Lisää vuokralaitteita saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Vuokratuotteen kuvaus:

Hyvät naiset ja herrat, seuraavaksi määrittelemme termin ”Hoplaa potenssiin kaksi”; se tarkoittaa yhdessä pelattavaa hauskuutta nimeltä GameGolf. GameGolf -pistetaulukkosetti koostuu kuvien mukaisista pistetaulukkonipuista (20 kpl.), kynistä sekä sääntöjulisteesta. Säännöt lukevat myös jokaisen pistetaulukon kääntöpuolella, näin niihin on helppo palata myös kesken pelin.

Sopiva laitemäärä on tapahtuman koosta riippuen (pistetaulukoiden lisäksi) n. 5-20 eri peliä. Vieraat valitsevat itse, haluavatko käyttää pistetaulukoita vaiko pelata pelejä muuten vaan – siksi pistetaulukot ovatkin mainio lisä pelkkien pelien lisäksi. Säännöt ovat ekstrahauskat! Nämä luettavissa alapuolelta.

Gamegolf lisää vieraiden viihtyvyyttä tapahtumassasi. Tekemämme kyselyn vastausten takia nämä ovat tarkoituksella paperisia, jotta saadaan taukoa älylaitteiden näpyttelystä.

Yksittäisen laitteen vikaantuminen ei tällä konseptilla haittaa pelaamista, jos moinen vikaantuminen jostain syystä pääsisi tapahtumaan. Harvemmin mikään peleistä tosin vikaantuu, sillä käytämme laitteitamme vain lyhytaikaiseen vuokraukseen. Laitteita ei toisin sanoin käytetä pitkäaikavuokrauksiin tai pidetä muuna aikana kolikkoitoimisena julkisissa tiloissa. Tämä tuote on valmistettu Suomessa. 🇫🇮

*Euron kampanjatuote: tämä tuote on vuokrattavissa hintaan 1e +alv. sellaisen vuokrauksen yhteyteen, jonka kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 1199€ +alv. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 2300€ +alv, voi euron tuotteita valita mukaan kaksi kappaletta. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 3500€ +alv, voi euron tuotteita valita mukaan kolme kappaletta. Euron tuotteita on saatavissa rajoitettu määrä – toimi nopeasti. Euron kampanjaa ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Saatat myös pitää...

Go to Top