Onnenpyörä (#2)

175 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 131
4 - 7 105

Vuokratuotteen kuvaus:

Onnenpyörä on messuosastovetonaulojen kestohitti. Messuosastovetonaula. Sanahirviö! Kekseliäät ovat käyttäneet tätä myös juomapelinä yrityksen juhlissa / pikkujouluissa. Punaisella punaviiniä ja niin edelleen? 
Kevyt ja helppo kuljettaa, mutta näyttävä koottuna. Kasaamiseen ei tarvita työkaluja. Onnenpyörän kuljettaminen onnistuu näppärästi mukana tulevassa flight casessa, joka on sisältä pehmustettu.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi sopivan kokoisella henkilöautolla tai Matkahuollon kautta rahtina (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
100 cm 190 cm 90 cm 25 kg


Mitat kuljetusreittiä varten (kuljetuslaatikon koko):
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
20 cm 98 cm 107 cm 12 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top