Sumopuvut ja sumomatto (isot)

228 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 171
4 - 7 137

Vuokratuotteen kuvaus:

Oletko turnauksen Akebono? Isommat puvut ja isommat kaksintaistelut = suurhauskuus. Banzuke!
Mukaan kuuluu sumomaton lisäksi käyttöohjeet sekä säännöt sumo-ottelua varten.
Puvut on suunniteltu aikuisille ja nuorille, pienille lapsille ne ovat liian isot. Valmistusmateriaalina on käytetty korkealaatuista eurooppalaista pvc:tä. Materiaali on käsitelty tavallista pvc:tä paloturvallisemmaksi, eikä se sisällä ftalaatteja (terveydelle haitallisia muovin pehmennysaineita).
Kaksiosaisen maton osat kiinnittyvät tukevasti toisiinsa leveällä tarranauhalla. Banzai!
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa
Suositeltu alue Sähköntarve
5×5 m

 

Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
45 cm 125 cm 110 cm 15 kg / 4 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top