Megakokoinen pomppulinna

440 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 330
4 - 7 264

Vuokratuotteen kuvaus:

Tämä isokokoinen pomppulinna on yli kuusi metriä leveä ja lähes kahdeksan metriä korkea – eli todella näyttävä! Englannissa käsin valmistettu laadukas pomppulinna on paras valinta tapahtumaasi. Varaa kesän tapahtumiin ja kiertueisiin hyvissä ajoin! Puhdistamme pomppulinnat säännöllisesti.
Toimitukseen kuuluu ison pomppulinnan lisäksi asennus- ja käyttöohjeet, kenkämatto, maakiilat, moska, kiinnitysköyttä, aluspeitteet, puhallin sekä 20 metrin ulkojatkojohto.
Jos asennuspaikka on nurmikolla tai päällystämättömällä maalla: kiinnitä pomppulinna mukana tulevilla maakiiloilla. Jos asennuspaikka on pehmeällä hiekalla, asfaltilla tai kovalla pinnalla: kiinnitä pomppulinna neljästä kulmastaan köysillä tai vuokraa meiltä erikseen 1-2 sarjaa hiekkapainoja (= 192-480 kg + pomppulinnan omapaino). Sisätiloihin suosittelemme puhaltimen äänenvaimennuslaatikkoa ja neljää painosäkkiä.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia megapomppulinnaa voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
610 cm 760 cm 700 cm + kenkämatto ja puhallin 230V 7,5A 274 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
100 cm 100 cm 140 cm 240 kg / 4 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top