Subsoccer jalkapöytäpallo

179 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 134
4 - 7 107

Vuokratuotteen kuvaus:

Pöytäjalkapallohan tämä on, vaikkei siihen pöytää sanan varsinaisessa tarkoituksessa kuulukaan. Peli sopii mainiosti kaikille, jotka osaavat istua. Subsocceria pelataan ilman käsiä, eli jaloilla – kuten Maradona vuonna -86. 🏆Haasta ystäväsi tai työkaverisi tähän jalkapallon ja pöytäfutiksen risteytykseen, joka testaa sekä sinun että vastustajasi koordinaatiota ja ketteryyttä uudella sekä jännittävällä tavalla. Eikö olisikin hauska nähdä, kuka on konttorinne kuningas jalkapallotaidoissa? Tämä peli tarjoaa loistavan tilaisuuden irrottautua arjen askareista ja lisätä ripaus kilpailullista henkeä niin toimistolle kuin messuosastollekin.

Olitpa sitten jalkapallofanin vannoutunut kannattaja tai satunnainen kikkaileva pelaaja, Subsoccer tarjoaa hauskoja hetkiä ja tiukkoja vääntöjä kaikenikäisille pelureille. Tässä pelissä ei ole ikärajoja, joten se soveltuu sekä nuoremmille futistähdille että eläkeläisille, jotka haluavat näyttää nuoremmilleen mallia.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia subsocceria voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Pelialueen minimivaatimukset:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
171 cm 72 cm 79 cm 25 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
ei rajoituksia ei rajoituksia ei rajoituksia 5 kg / 8 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top