Yhteystiedot

  Helsingin viihdepelit Oy (Y-tunnus 2616848-5)

  • Puhelin: 050 441 7909 (arkisin 11-17)
  • WhatsApp:lla vain kuljetusreittien kuvia / videoita tarvittaessa. WhatsApp:a ei seurata aktiivisesti: 050 441 7909.
  • E-mail: info@viihdepelit.fi
  • Showroom ja varasto: Vattuniemenkatu 3, 00210 Helsinki (Lauttasaari).
  • Ajo-ohje varastolle: Aja talon vasemmalla puolella olevalle siniselle ovelle. Etukäteen tilattujen laitteiden noudot, palautukset ja toimitukset onnistuvat 24/7.
  Viihdelaitteiden ja peliautomaattien lyhytaikainen vuokraus yritysjuhliin ja -tapahtumiin on meidän heiniä! Kalusto on siistiä ja se pidetään kunnossa.
   
  Vuokraamme pelejä ja automaatteja esimerkiksi yritysjuhliin, messuosastoille, pikkujouluihin, tyky- tai kick off -tapahtumiin ja kaikkiin muihinkin yritystilaisuuksiin – noudettuna tai asennettuna kuljetuksineen. Oheistuotteena löydät meiltä myös pelien mainosteippaus / brändäyspalvelun.
   
  Homman nimi on se, että hoidamme asiat viimeisen päälle  ja pyrimme koko ajan tekemään asioita paremmin – tarjoamme siistejä, puhtaita, tasokkaita ja teknisesti luotettavia laitteita järkevään hintaan.
   
  Rolle ja Kimi perustivat huhtikuussa 2014 osakeyhtiön, jonka nimeksi tuli Helsingin viihdepelit. Teemme tätä rakkaudesta lajiin. Tapahtumia on tähän mennessä kertynyt yli 2100 kappaletta, alan aikaisemman kokemuksen lisäksi.
   
  Kiitos teille kaikille, jotka olette auttaneet meitä pääsemään tähän asti ja kiitos teille kaikille nykyisille sekä tuleville asiakkaillemme. Te autatte meitä pääsemään tavoitteisiimme ja te olette syy minkä takia me tätä teemme! <3