Tarrasarja hedelmäpeliin (logot)

66 +alv. / 1:n vrk.

Tuotetta voi laittaa ostoskoriin vain yhden kappaleen.

Vuokratuotteen kuvaus:

Hinta sisältää kuvien mukaisen neliväritarrasarjan painon sekä sen asennuksen laitteeseen ja poistamisen tapahtuman jälkeen. Oma tarratuotantomme takaa luotettavan toimituksen ja siistin asennuksen!
Logoja voidaan asettaa korkeintaan joka toiseen pysähdyskohtaan koneen kuviokiekoissa. Tässä sarjassa voi käyttää kahta erilaista logoa, joista yksi voi olla varsinainen voittokuvio (kuvio, jota voi saada ”kolme samaa”).
Sarja sopii Starlite promootiohedelmäpeliin.
Voimme myös suunnitella aineiston puolestanne osittain tai kokonaan, jolloin graafisesta suunnittelusta veloitetaan erikseen 79€ + alv. per ensimmäinen alkava tunti ja 39,50€ + alv. per sitä seuraava alkava 30 min. jakso.
 
 Aineiston vaatimukset:
Tiedosto: Painovalmis PDF*, jossa kuvien resoluutio 300 dpi.
Väri: CMYK.
Koko: 1:1.
Ei leikkausvaroja (bleed).
PDF:n tallennusasetukset: High Quality Print / No Color Conversion.
 
 *Painovalmiin PDF:n määritelmä:
Kaikkien tarrasarjaan kuuluvien tarrojen tulee olla koottuna yhdelle dokumentille, jonka leveys on 60 cm. Määrittele dokumentin korkeus tarrojen vaatiman tilan mukaan.
Lisää tarroihin ääriviivat, jos niiden taustan tai reunan väri on valkoinen.
Ääriviivojen tulee olla mustia ja paksuudeltaan 0,5 pt.
 
Aineiston toimittamisen deadline on 18 tuntia ennen laitteen toimitusajankohtaa. Suosittelemme kuitenkin toimittamaan aineiston 10 arkipäivää ennen toimitusta mahdollisen korjaustarpeen varalta.

Otsikko

Go to Top