SEGA Ford Racing -rallisimulaattori

288 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 216
4 - 7 173

Vuokratuotteen kuvaus:

Tästä se lähtee – monien rakastama klassinen ajopeli. Tämän tekniikka on samaa ikäluokkaa Sega Rally 3:n kanssa, eli ei kaikista uusinta, vaan melkein 15 vuotta vanhaa – mutta pelituntuma on tämän myötä myös nostalgisempi.  Jos haluat uusinta ja näyttävintä tekniikkaa, katso valikoimastamme Sega Showdown.
Force feedback, manuaali- ja automaattivaihteisto sekä neljä eri ajoluokkaa: Offroad, Classic, Modern ja Performance. Kussakin ajoluokassa on monta eri rataa ja Fordin automallia joista valita, esimerkiksi -78 Ford Capri, Mondeo, Focus ja Mustang GT.
Katso video Youtubesta klikkaamalla tästä.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia SEGA Ford Racing ajosimulaattoria / rallisimulaattoria voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
90 cm 220 cm 190 cm 230V 2,5A 230 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
86 cm 185 cm 100 cm 190 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top