SEGA Ford Racing twin -rallisimulaattori

599 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) € per vrk.
 2449
 3359
 4300

Vuokratuotteen kuvaus:

Tästä se lähtee – kaikkien rakastama kahdestaan pelattava ajopeli. Nykyaikainen tekniikka, force feedback, manuaali- ja automaattivaihteisto sekä neljä eri ajoluokkaa: Offroad, Classic, Modern ja Performance. Kussakin ajoluokassa on monta eri rataa ja Fordin automallia joista valita, esimerkiksi -78 Ford Capri, Mondeo, Focus ja Mustang GT.
Tässä ei ole sitä monesta ajopelistä tuttua ominaisuutta, jolla häviöllä oleva pelaaja saisi enemmän vauhtia. No mercy, paras voittakoon! 
Katso video Youtubesta klikkaamalla tästä.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia SEGA Ford Racing ajosimulaattoria / rallisimulaattoria voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
175 cm 220 cm 190 cm 230V 5A 460 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
86 cm 185 cm 100 cm 210 kg / 4 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top